Digitalni Omladinski Klub

Svi koristimo društvene mreže, neko više, neko manje. U svakom slučaju, svako od nas treba da bude svestan njihovih prednosti i mana. Društvene mreže su kao takve postale deo naših života, iako su mesto gde se postavljaju različiti standardi i predstavljaju određeni primeri kako treba da se ponašamo, oblačimo i živimo. Da li želite da kažete svoje mišljenje o svemu tome?

U okviru projekta “Prva dekada prepoznavanja omladinskog rada”, koji Nacionalna asocijacija praktičara/ki omladinskog rada realizuje uz podršku Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije, otvoren je DOK. Namenjen je mladima od 15 do 30 godina.

Digitalni Omladinski Klub sastoji se od 5 susreta na aplikaciji Zoom, gde ćemo pričati pre svega o komunikaciji, takođe ćemo razmenjivati mišljenja, utiske i savetovati jedni druge.

Govorićemo o tome koliko je verbalna i neverbalna komunikacija važna, kako prenosimo poruke jedni drugima, šta znači naš govor tela i kako bi trebalo javno nastupati. Pokušaćemo da u svakom od vas probudimo glasnogovornika koji uspešno vlada svojim nastupom u javnosti. Želimo da vam pomognemo da postanete bolji u svom predstavljanju i da se oslobodite nepotrebne treme.

Prvi susret održan je u subotu 7.11. Tada smo razgovarali o društvenim mrežama, njihovom uticaju i o našem shvatanju određenih standarda koji se postavljaju na društvenim mrežama. Sastanke DOK-a vodi Nikola Bogojević. Na prvom DOK-u prisustvovali su ne samo mladi iz Ćićevca, već i puno njih iz okolnih opština. Ono što je sigurno jeste to da svaki susret garantuje dobru zabavu i druženje.

Ukoliko želite da prisustvujete sledećim susretima, možete se pridružiti viber community-ju DOK-a ,,Sve mogućnosti komunikacije”:

https://invite.viber.com/?g2=AQASZy0B3V%2BM50xpR6gn%2F8T%2BVFjsV%2FPYZ%2FtydohP8iu7yaqXRtvuB4YzKhI21km%2B