DVOJE PREDSTAVNIKA ĆIĆEVCA U OMLADINSKOM ODBORU UNICEFA

Izabrani su novi članovi Omladinskog odnora Unicefa i to, ukupno 14, uzrasta od 14 do 24 godine . U narednih godinu dana, oni će pomoći da se više čuje glas mladih vezano za sve teme koje su im važne i za sve ono što bi želeli da promene u svojim sredinama.

Ovo su naročito lepe vesti za našu opštinu Ćićevac jer je dvoje članova baš iz Ćićevca. Jedna od njih jeste Jovana Janev, učenica prvog razreda Srednje ekonomske škole u Ćićevcu, a drugi sam ja, Aleksandar Nešić, učenik trećeg razreda Srednje ekonomske škole u Ćićevcu.

Jovana i ja ćemo se truditi da opravdamo poverenje i zastupaćemo decu i mlade iz našeg okruženja i govoriti o tome sa kojim se problemima susreću. Radićemo na tome da se poštuju prava dece i mladih.

Ja lično, želeo bih da sva deca i mladi budu srećni i nasmejani i da odrasli shvate da iako smo mlađi po godinama, imamo dobre ideje i predloge koje treba saslušati i omogućiti da se ostvare!

Aleksandar Nešić

Rođen 25. 9. 2003. godine u Kruševcu. Živi sa roditeljima, mlađom sestrom i bratom u Ćićevcu. Učenik drugog razreda srednje Ekonomsko – trgovinske škole u Ćićevcu. Obrazuje se za zanimanje ekonomski tehničar. Dve godine unazad je stipendista Fondacije „Ana i Vlade Divac“. Uključen u aktivnosti Udruženja „Okular“. U slobodno vreme voli da sluša muziku. Zainteresovan je za proučavanje istorije.