Konkurs za radioničare/ke

Udruženje Okular u partnerstvu sa CDOR raspisuje konkurs za radioničare/ke na  projektu “Mladi i mediji u borbi protiv mržnje i dezinformacija”.

Ukoliko:

  • imate iskustva u držanju radionica/obuka/treninga/seminara na temu medijske pismenosti (pisanje vesti, reportaža, izveštaja, blogova, fake news, informativni i klikbejt naslovi i sl.)
  • imate iskustva/koristite Zoom platformu
  • imate iskustva/primenjujete rad sa mladima i omladinskim radnicima/ama kombinovanom metodom (uživo i online)
  • član/ica ste ili saradnik/ca neke OCD i/ili nastavnik/ca, profesor/ka u osnovnoj ili srednjoj školi sa teritorija opština: Ćićevac, Varvarin, Ražanj, Lapovo, Velika Plana, Loznica, Smederevska Palanka, Aleksinac i Blace.
  • živite u nekoj drugoj opštini u Srbiji (koja nije na spisku prethodne tačke), a ispunjavate druge uslove konkursa – takođe možete poslati svoju prijavu!

Pošaljite nam kratku relevantnu biografiju na: okularcicevac@gmail.com sa naznakom za konkurs za radioničare/ke do 1.8.2021.

Realizacija radionica predviđena je u septembru 2021, a obavezno je i jednodnevno prisustvo obuci pre toga. Za radionice je predviđen honorar, pa možete poslati i svoju ponudu. Moguć je izbor i više radioničara/ki, shodno ponudama.

Ovaj projekat je finansiran od strane Evropske unije.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *