MIRJANA KRKIĆ JE NOVA PREDSEDNICA OPŠTINE ĆIĆEVAC

Na sednici Skupštine opštine Ćićevac koja je održana 24.8.2020. godine, izabrana je nova predsednica opštine Ćićevac.

Nakon skoro 18 godina, došlo je do promene rukovodstva u opštini Ćićevac. Funkciju predsednice opštine Ćićevac obavljaće dr Mirjana Krkić, koja je u prethodnom periodu radila kao doktorka Opšte bolnice u Kruševcu i obavljala specijalizaciju za doktorku interne medicine u Nišu.

Funkciju zamenika predsednika obavljaće Aleksandar Šulić, koji je u prethodnom periodu radio kao profesor fizičkog vaspitanja u OŠ „Dositej Obradović“ u Ćićevcu i OŠ „Jovan Kursula“ u Varvarinu, dok će funkcije većnika obavljati: Miloš Radojković, Ivica Marković, Dejan Biševac, Nenad Macić i Goran Macić. 

Vanja Stanojević

Rođen 4.8.1986. godine u Sisku (Hrvatska). Živi sa roditeljima u Stalaću. Nije pohađao školu. Ide u Dnevni boravak Centra za osobe sa invaliditetom „Duga“ u Kruševcu. Angažovan je u prikupljanju čepova za Udruženje „Čep za hendikep“ i motiviše svoje sugrađane/ke da mu u tome pomažu. Na njegovu inicijativu otpočelo je prikupljanje čepova i u Udruženju „Okular“. Voli društvo, uživa u muzici i šetnjama, ljubitelj je motora.