ODRŽANA KONSTITUTIVNA SEDNICA SKUPŠTINE OPŠTINE ĆIĆEVAC

U Ćićevcu je 12. avgusta 2020. godine održana konstitutivna sednica Skupštine opštine Ćićevac. Potvrđeni su mandati novim odbornicima i nakon polaganja zakletve izabrano je novo rukovodstvo Skupštine.

Za predsednika Skupštine opštine izabran je Miloš Radosavljević, dipl. pravnik iz Ćićevca, za zamenika predsednika Skupštine izabran je Zvezdan Gagić dr. vet. med. iz Pločnika, dok je Dragana Jeremić, dipl. pravnik iz Pločnika reizabrana za sekretara Skupštine.

Na narednom za sedanju Skupštine opštine Ćićevac biće izabrane osobe koje će u narednom periodu obavljati funkcije predsednika opštine, zamenika predsednika opštine i opštinskog veća.

Vanja Stanojević

Rođen 4.8.1986. godine u Sisku (Hrvatska). Živi sa roditeljima u Stalaću. Nije pohađao školu. Ide u Dnevni boravak Centra za osobe sa invaliditetom „Duga“ u Kruševcu. Angažovan je u prikupljanju čepova za Udruženje „Čep za hendikep“ i motiviše svoje sugrađane/ke da mu u tome pomažu. Na njegovu inicijativu otpočelo je prikupljanje čepova i u Udruženju „Okular“. Voli društvo, uživa u muzici i šetnjama, ljubitelj je motora.