Osmeh za Lapovo

Turnir u društvenim igrama omiljena je zabava za decu i mlade, koju Okular organizuje tradicionalno godinama, a od ove godine, uz partnerstvo opštine Lapovo i Sportskog saveza Lapova, održava se i u OŠ “Svetozar Marković” u Lapovu.

Trećaci su se ove godine družili sa moderatotima iz našeg udruženja, zajedno sa svojim učiteljicama, direktorkom i donosiocima odluka iz opštinske uprave.

“Gde god da odemo deca se ponašaju baš ovako, oduševljena su i nasmejana, pošto im ovakva druženja nedostaju, jer svoje vreme provode uz knjigu, domaće zadatke ili telefone, televizore i kompjutere, u slobodno vreme. Posle svakog turnira u društvenim igrama obećamo sledeći i uvek je na njima sve više i više dece, bez obzira u kojoj smo opštini. Ono što je drugačije u Lapovu, što nismo do sada osetili nigde gde radimo, jeste jedinstvo onih koji brinu o deci i donosioca odluka u opštinskoj upravi, pošto oni uvek pomognu u organizaciji, uvek i učestvuju u samom dešavanju i nekako su vrlo bliski toj deci. Pretostavljamo da je zbog toga i atmosfera u Lapovu vrlo prijatna, a mi se uvek osećamo dobrodošlima. Pošto smo ne samo ostvarili, već i dokumentovali saradnju sa Sportskim savezom opštine Lapovo, nadamo se da ćemo sledeće godine imati još više ovakvih akcija, a sve na radost dece i mladih u Lapovu”, kažu iz udruženja Okular.

Projekat “Osmeh za Lapovo” podržava Opština Lapovo.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *