OSMEHOM KROZ IGRU

Omladina udruženja Okular, u saradnji sa Mladim istraživačima Srbije, sprovodi projekat pod nazivom “Osmehom kroz igru”, u okviru programa “Šta nam teško”.

Ovim projektom predvidjeno je da se u udruženju kreira “Biblioteka igračaka” , u okviru čega će deca imati priliku da sama odaberu igračke za kupovinu i da ih kasnije koriste za igru.

Drugi deo aktivnosti biće kreiranje jedinstvene društvene igre, koju će deca u Inkluzivnoj kući za decu i mlade  sama napraviti.

Na fb stranici Okulara, u toku je glasanje za igračke. One koje dobiju najviše lajkova online i one koje budu izabrane od strane prijavljenih učesnika uživo, biće kupljene. Spisak igračaka za kupovinu biće poznat nakon 2. oktobra. 

Od 5. oktobra počinju prijave za učestvovanje u izradi društvene igre. Ovom prilikom pozivamo sve one koji su zainteresovani da nam se pridruže i da zajedno osmislimo našu igru!

Anica Vićić

Rođena 24. 1. 1997. u Kruševcu. Završila je srednju školu za frizera i srednju prehrambenu školu. U potrazi je za zaposlenjem. Druželjubiva je i komunikativna. Voli muziku i šetnje. Rado učestvuje u svim aktivnostima Udruženja „Okular“.