Regionalna konferencija o online metodama

NAPOR (Nacionalna asocijacija prektičara/ki omladinskog rada) realizovala je, uz podršku KOMS-a, Nacionalne asocijacije KZM i Ministarstva omladine i sporta, regionalnu konferenciju o online metodama/alatima.

Konferencija je trajala 3 dana, od 18. do 20. novembra, od 10h do 13h15. Prisustvovali su, pored prezentera i prezenterki, oko 80 aktivnih mladih, omladinskih ranika/ca i koordinatora/ki kancelarija za mlade iz zemlje i regiona.

Okular su na konferenciji predstavili Nikola Bogojević i Jovana Janev sa predstavljanjem po dva online alata. Prvog dana Jovana je predstavila alat po imenu WordWall koji je prikupio mnogobrojne simpatije učesnika/ca. Sutradan, u četvrtak, Jovana je predstavila  alat Miro, čija je prezentacija prošla podjednako dobro kao i ona prvog dana. Trećeg, ujedno i poslednjeg dana, Nikola je predstavio svoja dva alata za evaluaciju: Answer Garden i SurveyHero. Obe prezentacije prošle su odlično i dobio je pohvale od strane učesnika. 

Prezentacije je NAPOR okačio na svoj You tube kanal i možete ih pogledati ovde:

https://www.youtube.com/watch?v=pIXUEanTjPA

https://www.youtube.com/watch?v=EC-zp_xlWgg

https://www.youtube.com/watch?v=S-I4HxqOLqQ

https://youtu.be/zzwURIt6TcY?list=PL61v-2WJRhAwNJ2dQjyK8i5PfUJHlVHoo

Cela konferencija bila je jako zabavna i zanimljiva, govorilo se o nekim alatima za koje većina nije znala, a sada mogu da ih koriste za ubuduće. Takođe, Okular je bio pohvaljen od strane učenika puno puta i pridobio je mnogo simpatija.

Radujemo se sledećem susretu sa NAPOR-om i očekujemo podjednako interesantne teme.

Fotografije: NAPOR