SASTANAK POVODOM PREDSTAVLJANjA U-REPORT PLATFORME

U ponedeljak, 28. septembra, održan je online sastanak povodom predstavljanja U-Report platforme. Sastanku je prisustvovalo nekoliko mladih iz Ćićevca. Pored mene i Jovane Janev, koji smo predstavljali Omladinski odbor Unicefa, tu su bili i Mina Stojanović iz Pločnika i Mina Raičević iz Ćićevca.

U-Report je portal koji omogućava da se čuje glas mladih iz cele Srbije i da se promoviše učešće mladih u stvaranju pozitivnih društvenih promena! Od svog osnivanja, U-Report je nezamenljiv, zato što omogućava prikupljanje mišljenja i stavova mladih iz cele Srbije, po pitanjima koja su važna za njih i zajednicu. Mišljenja se prikupljaju na jednostavan i anoniman način. Dovoljno je da se prijavite putem Vibera i nadalje će vam stizati različite ankete kroz kojih možete da iznesete svoje mišljenje o različitim temama koje se tiču mladih. Na ovaj način stvaraju se uslovi da mladi kreiraju budućnost po svojoj meri!

I vi se možete pridružiti ovom portalu i dati svoj doprinos u kreiranju promena i donošenju odluka! Za više informacija zapratite U-Report Srbija Instagram i Facebook stranice.

@unicefsrbija @ureportsrbija

Aleksandar Nešić

Rođen 25. 9. 2003. godine u Kruševcu. Živi sa roditeljima, mlađom sestrom i bratom u Ćićevcu. Učenik drugog razreda srednje Ekonomsko – trgovinske škole u Ćićevcu. Obrazuje se za zanimanje ekonomski tehničar. Dve godine unazad je stipendista Fondacije „Ana i Vlade Divac“. Uključen u aktivnosti Udruženja „Okular“. U slobodno vreme voli da sluša muziku. Zainteresovan je za proučavanje istorije.