Svako dete dobilo svoj paketić u Okularu

Okular je i ove godine uspešno sakupio više od 100 novogodišnjih paketića za decu i mlade u Ćićevcu i Varvarinu. Akcija prikupljanja igračaka, slatkiša i školskog pribora za novogodišnje paketiće tradicionalna je i organizuje je udruženje Okular, uz pomoć lokalnih privatnika i cele zajednice dobrih i plemenitih ljudi, koji svake godine nesebično daruju.

Ove godine na Badnji dan Okular je bio mesto okupljanja dece, mladih, donatora, ali i mnogih udruženja sa teritorije naše opštine i u Okularu ističu da im je to posebno drago što su svi ovo udruženje prepoznali kao zajedničko dobro zajednice.

“Hvala Aleksandri Nagulić Vukadin , Prijatelji Dece Srbije , Osmeh na darSupermarket Most dooCaffe Bar ITD. STR Ogrev, Knjižari Format BS i svim građanima i građankama naše opštine koji su ove godine donirali/e za paketiće više nego ikada. Hvala Jeleni Nikolić i Ivanu Markoviću što su nam obezbedili oldtajmere, profi fotkanje i pomogli u organizaciji celog događaja. Hvala drugaricama iz VILIN DOM i Vesna Miladinovic na savršenom posluženju, pekari Stalać i Marketu Most na dopuni đakonija i hvala Božić Bati Slavoljubu Ljubisavljeviću što nam je upotpunio ugođaj. “, kažu organizatori ove dobrotvorne akcije.

Hvala Okularcima/kama na pomoći da svako dete dobije baš svoj paketić!

Hvala vam svima što od naše opštine stvarate bolje mesto za život.

Živeli/e i srećan vam praznik!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *