TIM IZ ĆIĆEVCA JE POBEDIO NA UPSHIFT IZAZOVU

Neformalna grupa koju čine 4 devojke iz Ćićevca pod nazivom „Teen Assistants“ učestvovala je na UPSHIFT izazovu, odnosno treningu za mlade, koji je realizovan od 11. do 13. septembra 2020. godine. Teen Assistants čine: Mina Raičević iz Ćićevca, Mina Stojanović iz Pločnika, Teodora Đorđević iz Ćićevca i Anđela Nedeljković iz Pločnika.

Da bi učestvovale, bilo je neophodno da prijave problem kojim žele da se bave. Problem koji su one odabrale, jeste mentalno zdravlje tinejdžera.

Tokom treninga za mlade, one su zajedno sa mentorkom, Suzanom Gajić Jovanović, razvijale ideje o tome na koji način bi se mogao umanjiti problem kojim su izabrale da se bave. Svoju ideju predstavile su žiriju u nedelju uveče, nakon čega je usledilo razmatranje komisije i biranje pobednika!

Teen Assistants su osvojile novčanu podršku od skoro 2000 evra i očekujemo da realizuju svoju ideju tokom oktobra i novembra meseca.

Anica Vićić

Rođena 24. 1. 1997. u Kruševcu. Završila je srednju školu za frizera i srednju prehrambenu školu. U potrazi je za zaposlenjem. Druželjubiva je i komunikativna. Voli muziku i šetnje. Rado učestvuje u svim aktivnostima Udruženja „Okular“.