Usluga Inkluzivnog kluba za mlade dostupna je u Ćićevcu

Od marta meseca 2021. godine, Ćićevac je dobio svoj prvi klub za mlade, koji je inkluzivnog tipa, što znači da je u njemu dobrosošla BAŠ SVAKA mlada osoba.

Tokom marta smo imali prva druženja, na kojima je bilo preko 20 mladih. U zavisnosti od vremenskih uslova i mera vezanih za pandemiju COVID-19, naše aktivnosti su se odvijale uživo na otvorenom ili putem online platforme ZOOM. Družili smo se, smejali, slavili rođendan, igrali „točak istine i izazova“, asocijacije i druge zanimljive igre. Svi smo saglasni u tome da nam jako nedostaju zajedničke šetnje, izleti, posete pozorištu ili nekim drugim kulturnim i sportskim događajima.

Spisak želja šta sve možemo i hoćemo zajedno je dugačak ali i otvoren za nove ideje i predloge, kao što je i naš klub otvoren za nove mlade osobe!

Pridruži nam se popunjavanjem prijave na linku ili putem telefona 063/8909381!

Ukoliko si mlada osoba sa invaliditetom i/ili mentalnim teškoćama u nama možeš naći prijatelje i podršku za suočavanje sa nekim od prepreka na koje nailaziš!

Usluga “Inkluzivni klub za mlade” realizuje se u okviru regionalnog projekta „SOCIETIES 2“, koji finansira EU, sa ciljem unapređenja socijalne inkluzije osoba sa invaliditetom i/ili mentalnim teškoćama, pružanja podrške porodicama i prevencije institucionalizacije na teritoriji opštine Ćićevac.